Besteed het kozijnen vervangen aan ons uit!

3 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Hebt u een koophuis? Dan bent u opeens verantwoordelijk voor het onderhoud van uw huis. Dat is misschien even schrikken, zeker als u jarenlang een huurbaas hebt gehad die allerlei klusjes op zich nam. Nu moet u dit zelf doen of een familielid lief aankijken. Maar het echte zware werk besteedt u natuurlijk uit aan de professionals. Wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen vervangen? Dan kunt u het beste bij een gerenommeerd bedrijf aankloppen zoals de onze: Benitech uit Enschede. Kijkt u trouwens direct even op benitech.nl voor meer informatie over het kozijnen vervangen. Afijn, omdat onze uitvalsbasis Enschede is, zult u wel denken dat wij voornamelijk in Twente, de Achterhoek en over de grens in Duitsland werken. Maar wilt u als Fries of Limburger gebruik maken van onze service, dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Kozijnen vervangen is nog een heel karwei. Hier zitten immers uw ramen in dus daar moet u voorzichtig mee omgaan. Er zijn diverse redenen om uw kozijnen te vervangen of beter gezegd: om dit uit te besteden. Want zo zijn er nog diverse kozijnen waar enkel glas in zit. Dat is in deze moderne tijden van energiebesparing echt achterhaald. Als u eenmalig investeert in het kozijnen vervangen dan zult u merken dat de jaarlijkse energierekening aanzienlijk verlaagd wordt. Dus die investering hebt u er al snel weer uit. Het is simpelweg een feit dat u dankzij dubbelglas de kachel een stuk lager hoeft te zetten want de warmte blijft in uw eigen huis.

Uw kozijnen vervangen? Geef dan de afmetingen vandaag nog door

Een andere reden voor het kozijnen vervangen ligt misschien nog meer voor de hand liggen: uw kozijnen zijn oud, versleten of erger nog: aan het rotten. Hout kan, mits het slecht onderhouden wordt, op de langere termijn gaan rotten met alle gevolgen van dien. U kunt dan nog wel dubbelglas hebben, door de houtrot raakt u veel warmte van de centrale verwarming alsnog kwijt. En krijgt u wederom te maken met een flinke energierekening. In principe kunnen de volgende dingen gebeuren:

  • De kozijnen tochten,
  • Ze sluiten niet meer goed,
  • Of ze zijn compleet verweerd.

Dan is het aldus zaak om uw kozijnen te vervangen. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij werken uiteraard op maat. Want zeker in het geval van oudere huizen werken standaardmaten helaas niet. In de nieuwbouw wordt getracht om meer met standaardmaten te werken en dat maakt ons werk een stuk makkelijker. Maar dergelijke woningen hebben niet snel een heel nieuw kozijn nodig.

Natuurlijk krijgt u een speciale aanbieding

Hoe gaat u nu te werk als u uw kozijnen wilt vervangen door Benitech? Zet allereerst uw wensen op een rij. En dat advies mag u best letterlijk nemen door even een lijstje te maken. Dan neemt u met onze adviseur contact op. Dat kan via de mail, telefonisch of door bij ons op kantoor langs te gaan. Dan komen we graag op afspraak bij u langs want we willen de kozijnen graag met eigen ogen zien. We meten de ramen op en er zal een bouwkundige inspectie volgen. Op basis van al deze informatie stellen we vervolgens een vrijblijvende offerte op. Gaat u daar akkoord mee? Pas dan maken we een afspraak voor het kozijnen vervangen. De montage wordt uitgevoerd nadat we de kozijnen in onze werkplaats op maat hebben gemaakt. U hebt er dus helemaal geen werk van! Geef dit werk dus uit handen, dan weet u zeker dat u er vakwerk voor terugkrijgt. Inspiratie nodig? Bekijk dan ons profiel op de sociale media. Lees ook Kunststof kozijnen – de vier voordelen van Benitech kozijnen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn